21.06.2021 |
Viure als Pirineus

FESTIVALS DE SENDERISME

Tot a punt pel Cerdanya HappyWalking

De dijous a diumenge es durà a terme el Festival de Senderisme cerdà amb un total de set excursions i activitats obertes a tothom.

concert-CHW-2019
Concert del Cerdanya HappyWalking 2019 a Puigcerdà / Marc Planagumà
Tot a punt pel Cerdanya HappyWalking

L’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya ho té tot a punt perquè aquest dijous al matí arranqui la cinquena edició del Cerdanya HappyWalking.Finalment seran 7 les excursions que es duran a terme durant els quatre dies que se celebra el festival, totes elles guiades per guies de muntanya d’empreses de la comarca. Les restriccions encara vigents per la contenció de la pandèmia de la Covid-19, han fet que es puguin inscriure un nombre limitat de participants i que el cartell d’inscripcions completes estigui a punt de penjar-se.

invitacio_expo_histories_i_camins_bellver

A més de les excursions, també s’organitzen activitats paral·leles i obertes a tothom. El dijous dia 10 a les 18 h, s’inaugurarà l’exposició“Històries i camins. Passeig literari pels camins pirinencs”, que es podrà visitar fins al 30 de juny al Centre Cívic “Escoles Velles” de Bellver de Cerdanya, l’acte també servirà per inaugurar oficialment el festival. En el mateix centre cívic una hora més tard, a les 19 h,és dura a terme la Taula rodona: Com anem a la muntanya en la qualhi participaran els guies del festival i que serà moderada per la periodista Rosa Talamàs. Es debatrà la importància de preparar les nostres sortides a la muntanya, i de la figura del guia de muntanya.

cartell-CHW-concert-musica-tradicional-12-juny-2021

El dissabte dia 12 a la tarda tindrà lloc el ja tradicional Concert de música tradicional dels Pirineus, a la plaça Major de Bolvir. El concert anirà a càrrec dels músics Ivan Caro (gralla) i Elías Fernàndez (acordió) i està patrocinat per l’Ajuntament de Bolvir.

Aquesta iniciativa neix de la taula de treball Camins de Cerdanya i compta amb l’organització de Turisme Cerdanya i el Consell Comarcal de la Cerdanya, el patrocini de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Bolvir, i la col·laboració d’IDAPA, l’Ajuntament de Bellver de Cerdanya, Associació Agroalimentària Cerdanya, Parc Natural del Cadí-Moixeró, Camí dels Bons Homes, Marca Pirineus i els patronats de turisme Costa Brava-Pirineu de Girona i de la Diputació de Lleida.

Tota la informació del festival a: www.cerdanyahappywalking.cat

Tot a punt pel Cerdanya HappyWalking
Comentarios