Sporting L'Olla Cyril manté el liderat de la Lliga Catalana de Cúrling

4aJ_lligacat_14-15_1
photo_camera 4a Jornada de la Lliga Catalana de Curling

A tant sols una jornada de saber quin serà l'equip campió de la Lliga Catalana de Cúrling 2014-5015, Puigcerdà va acollir el diumenge 15 de febrer la penúltima trobada d'aquest circuit que clourà el proper 19 d'abril amb la celebració de la 5a i última jornada.

Les tres primeres posicions de la classificació provisional segueixen sent les mateixes després de les rondes de partits de la 4a jornada. Aquestes són; 1er lloc de Sporting L'Olla Cyril, 2on de Barcelona CC Black i 3era de Sporting L'Olla Carlos. El CEVA, que ocupava el 6è lloc, va aconseguir pujar a la 4a posició i ara està molt a prop del podi. Pel que fa a la resta d'equips, el Puigcerdà Pànxing va baixar de 4t a 5è, el Puigcerdà Divines de 5è a 7è i finalment el Barcelona CC Red va pujar de 7è a 6è.

A dos mesos de celebrar-se la jornada que clourà el circuit català, Sportin L'Olla Cyril és actualment l'equip líder de la Lliga que lluitarà per mantenir la seva destacada posició de podi.