09.08.2020 |
Viure als Pirineus

MUSEUS

El Museu de Llívia celebra per primer cop la nit dels museus a la Cerdanya

El museu realitzarà tot un programa d’activitats el mateix dia 18, encaminades a promoure l’acostament del públic a aquest equipament,

Entrada del Museu municipal de Llívia/gencat.cat
Entrada del Museu municipal de Llívia/gencat.cat
El Museu de Llívia celebra per primer cop la nit dels museus a la Cerdanya

El Museu de Llívia celebra per primer cop la nit dels museus a la Cerdanya el proper 18 de maig, en commemoració del Dia Internacional dels museus, dins de la setmana dels museus. El museu realitzarà tot un programa d’activitats el mateix dia 18, encaminades a promoure l’acostament del públic a aquest equipament, posar en valor el patrimoni local i augmentar el vincle del museu amb la seva comunitat. 

Nit dels Museus 2019

La nit dels museus començarà a les 18:00 hores del vespre i s’allargarà fins a les 22:00 hores. A partir de les 18:00 hores tindrà lloc el taller d’escuts, un taller de caire familiar que servirà per confeccionar un taller d’escut de guerrer medieval, mentre que a les 20:00 iniciarem el concert amb Margarita Torner Folck Trio, i amb un tast de productes locals de Llívia.

Els visitants podran gaudir de l’entrada gratuïta al museu, i podran utilitzar per primera vegada la Llivart, l’audioguia de Llívia, la qual fa un recorregut per tot el patrimoni local, amb el museu, l’església, el fòrum i el castell. També els visitants podran veure l’exhibició de l’objecte secret, un objecte artístic de la col·lecció el qual normalment resta als magatzems per qüestions d’espai, i que podran contemplar entre les 18:00 i les 22:00 hores del dia 18.

Pel que fa la resta de la jornada, pel matí, el museu realitzarà també una visita a la vila de Llívia, únic conjunt històric declarat com a BCIN  (Bé Cultural d’Interés Nacional) a la Cerdanya, mostrant exemples de l’arquitectura de la vila, una fusió de tradicions foranes i de la construcció pirinenca local.

El Museu de Llívia celebra per primer cop la nit dels museus a la Cerdanya
Comentarios