13.08.2020 |
Viure als Pirineus

L’Associació Universitària de Cerdanya celebra el 20è Aniversari

‘El món de la xocolata’ ha encetat el curs 2017-2018, la propera activitat estarà dedicada al Mindfulness

Una imatge del curs de xocolata
Una imatge del curs de xocolata
L’Associació Universitària de Cerdanya celebra el 20è Aniversari

L’Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) ha encetat un Curs 2017-2018 que serà especial per a l’entitat, atès que celebrarà el 20è aniversari. Per això, els membres de l’associació ja estan començant a preparar activitats especials per a l’ocasió.

Curs Xocolata 1

L’inici oficial de la nova temporada de l’AUCer l’ha marcat enguany el nou curs ‘El món de la xocolata’, que va tenir lloc el 21 d’octubre passat a l’Hotel del Prado de Puigcerdà. El taller va anar a càrrec de dos referents en aquest segment, un de local i un altre de global, com són la Pastisseria Cerdanya i la prestigiosa marca de xocolates Valrhona.

Curs Xocolata 5

De fet, la sessió va comptar amb les explicacions personals del director comercial de Valrhona, Daniel Hugues, i la sessió pràctica del mestre pastisser Jordi Gómez, que va preparar per als inscrits tres exclusius postres de xocolata. Els plats anaven acompanyats alhora per tres vins, les característiques dels quals va explicar l’enòleg cerdà Toni Cot. Entre els assistents a aquest taller hi va haver l'alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, i el president de l'AUCer, Francesc Armengol.

La propera activitat de la temporada, aquest mes de novembre, serà el curs de Mindfulness, que es durà a terme al Palau d’Esports i Congressos d’Alp i que s’ha convertit en una de les propostes anuals més reeixides de l’AUCer.

L’Associació Universitària de Cerdanya celebra el 20è Aniversari
Comentarios