29.09.2020 |
Viure als Pirineus

Hermida organitzarà la Marxa de les Tres Nacions

Des dels primers fundadors i visionaris del Club Ciclista Puigcerdà, els organitzadors de la Marxa 3Nacions han treballat, any rere any, per la renovació i millora fins a l'actualitat amb un record de 39 edicions de manera continuada i amb la gran fita, difícilment igualable per un esdeveniment, de fer 40 anys en aquest 2019. El treball de l’equip organitzatiu actual, encapçalat per Antoni Sanz va situar la cota de màxima participació amb 1000 ciclistes l'any 2016. Tot i així estan convençuts que cal fer més passos endavant. Per aquest motiu, i com aposta de futur de la Marxa de les Tres Nacions, la secció de ciclisme i el Club Poliesportiu Puigcerdà han arribat a un acord amb Josep Antoni Hermida amb la cessió dels drets d'organització, titularitat i explotació de la Marxa.

Hermida dirigirà la Marxa de les Tres Nacions.
Hermida dirigirà la Marxa de les Tres Nacions.
Hermida organitzarà la Marxa de les Tres Nacions

Renovació i futur és el camí i avui en dia les marxes i competicions esportives tenen que situar-se com a referents en la societat en àmbits tan diversos con salut, turisme, valors esportius... ; aquest pas requereix d’uns mitjans més complexes i un model d’organització més professionalitzat.

Amb aquest acord, el relleu generacional i el futur de la Marxa no pot estar millor garantit, amb un esportista ambaixador de Puigcerdà per a tot el món i ara amb un nou repte professional per en Josep A. Hermida de situar la Marxa de les Tres Nacions com a referència del cicloturisme i a Puigcerdà amb una dimensió mediàtica que creuarà fronteres.

Un cop materialitzat l'acord, Hermida ha assegurat que li "fa especial il·lusió poder encapçalar la Marxa cicloturista Tres Nacions, primer perquè sempre ha estat una de les marxes de referència i per mi en especial sent de Puigcerdà; segon perquè l'he pogut córrer molts cops tant als meus inicis com durant la meva carrera esportiva com professional del ciclisme i tots els cops no ha deixat mai de sorprendrem i enamorar-me el seu recorregut i tercer perquè em fascina pensar que uns pioners com són el Club Ciclista Puigcerdà es van inventar fa 40 anys un esdeveniment cicloturista sortint de Puigcerdà, travessant Andorra, França i tornar a Puigcerdà creant així Tres Nacions !!! Fantàstic... pioners del ciclisme i del màrqueting".

Ben aviat la nova organització informarà de les novetats de l'edició 2019 que se celebrarà el proper 15 Juny a Puigcerda així com la data d'inici d'inscripcions.

Hermida organitzarà la Marxa de les Tres Nacions
Comentarios