23.02.2019 |
Viure als Pirineus

Guils de Cerdanya organitza els dies 14 i 15 d’agost la segona edició del Festival de Titelles

La principal novetat d’aquesta edició, en relació a la de l’any passat, és la incorporació dels tallers de manipulació dels titelles.

Festival de Titelles de Guils de Cerdanya
Festival de Titelles de Guils de Cerdanya
Guils de Cerdanya organitza els dies 14 i 15 d’agost la segona edició del Festival de Titelles

Guils de Cerdanya organitza aquests propers dies 14 i 15 d’agost la segona edició del Festival de Titelles. La principal novetat d’aquesta edició, en relació a la de l’any passat, és la incorporació dels tallers de manipulació de titelles, una activitat pensada per als més petits i que coordinarà el titellaire Jordi Bertran, un referent en aquest àmbit. Bertran, que va fundar la seva companyia l’any 1987, ofereix cursos de construcció i manipulació de marionetes i titelles, en el seu taller, a la escola de teatre La Casona a Barcelona i dóna i ha donat cursos internacionals en llocs com ara Oaxaca, Illa Reunió, Florianápolis, Sao Paulo, Bretanya, Lisboa i Aragó, entre altres.

Una altra novetat d’aquesta edició és el fet que els dos primers espectacles dels dos dies de festival està
pensat per a un públic infantil però els de la nit són oberts a tots els públics.

Per aquesta segona edició està prevista la presència de quatre companyies que completaran el programa del festival. Cal recordar que aquesta és una activitat gratuïtat i oberta a tots els públics. Com l’any anterior, l’activitat se celebrarà al Local Social de Guils de Cerdanya. Els titellaires que hi participaran seran Teia Moner, amb el seu “Contes de gel” -infantil-; Teatro Saco de Huesos, que presenta “Gabinete onírico” -espectacle també per a adults-; Zipit Company que ofereix la peça “Jai, el mariner” -infantil- i, finalment, Jordi Bertran que presenta “Poemes visuals” -espectacle també per a adults-.

El Festival de Titelles de Guils de Cerdanya es va posar en marxa l’any passat i va tenir una molt bona acollida.

Comentarios