18.10.2018 |
Viure als Pirineus

Els pagesos i ramaders de la Cerdanya tornen a obrir les seves portes amb Visites a Pagès

Després de l’èxit de visites que varen tenir les explotacions del sector primari durant el mes d’agost de l’any passat, pagesos i ramaders de la Cerdanya s’han tornat a organitzar per repetir l’experiència i donar-li continuïtat.

Fotografia de l'anterior edició de Visites a Pagès
Fotografia de l'anterior edició de Visites a Pagès
Els pagesos i ramaders de la Cerdanya tornen a obrir les seves portes amb Visites a Pagès

Enguany les explotacions agrícoles i ramaderes tornen a obrir les seves portes, des d’ara fins a finals d’octubre, amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca i fer viure als visitants com és el dia a dia a pagès.

Entre l’oferta de visites trobem: Cal Grauet de Saga, Cal Calsot de Montellà, Ca l’Alsina de Puigcerdà, 30 Cabres - La Formatgeria d’Éller, Mas Cal Gintó de Mosoll, la Formatgeria de Montmelús, El Verger Cerdà de Prullans i La Torre d’Estoll. Aquestes explotacions representen àmpliament la varietat de productes de la comarca, tals com: iogurt i mató artesanals, formatge de cabra, ous ecològics, compota de poma ecològica d’alta muntanya, carn de vedella ecològica...

Durant la visita, a més de conèixer com és la vida a pagès es podran degustar els productes que elaboren, i aquells que ho desitgin podran comprar-los directament al productor. 

No us podeu perdre aquesta experiència que encantarà a petits i grans i que ens dóna l’oportunitat de conèixer de primera mà d’on surt tot allò que mengem i el més important, per què els productes cerdans tenen aquesta qualitat immillorable que els caracteritza.

Per a més informació i compra dels tiquets de visita: visitesapages.origencerdanya.cat.
 

Comentarios