02.12.2020 |
Viure als Pirineus

"El Petitet" actuarà aquest dimecres a Llívia

Joan Ximénez Valentí (El Petitet) és un músic percussionista gitano català, del barri del Raval de Barcelona, especialista en rumba catalana. 
Joan Ximénez Valentí (El Petitet).
Joan Ximénez Valentí (El Petitet).
"El Petitet" actuarà aquest dimecres a Llívia

El Petitet, fill d'un dels primers "palmeros" de Peret, ha actuat al Liceu, amb una combinació base de "palmes", bongos, congues, guitarres i veus amb un quartet de corda i un de metall, a la qual es va afegir l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, a més d'altres artistes convidats.

Aquest dimecres 14 d'agost a les 22:00h, El Petitet actuarà a l'Església Nostra Senyora dels Àngels de Llívia, dins el Festival de Música de la Cerdanya.

Aquest festival ofereix concerts de diversos artistes a Puigcerdà i a Llívia, al llarg del mes d'agost, entre els quals hi ha la Pegatina, Oques Grasses, l'Orquestra Simfònica del Vallès i Albert Pla.

Les entrades anticipades tenen un preu de 13€ i es poden comprar a la  pàgina web del Festival de Música de la Cerdanya (https://entradas.codetickets.com/entradas/festivalmusicacerdanya/online), tot i que també es podran comprar a taquilla per 15€.

"El Petitet" actuarà aquest dimecres a Llívia
Comentarios