20.04.2021 |
Viure als Pirineus

Comença el primer Festival del Senderisme, el Cerdanya Happy Walking

Del 9 al 12 de juny es durà a terme el primer Festival del Senderisme, el Cerdanya Happy Walking, organitzat per Turisme Cerdanya amb la col·laboració de la Taula de Camins Cerdanya.

2015090214531728211
El senderisme creix.
Comença el primer Festival del Senderisme, el Cerdanya Happy Walking

Ja han començat a arribar els participants del Cerdanya Happy Walking, el Festival del Senderisme que es celebrarà els dies 9, 10, 11 i 12 de juny i que compta amb 9 itineraris guiats per a tota la comarca, a més de tastets de producte local i un parell d’actuacions de música tradicional del Pirineu.

La majoria d’inscrits participaran en les excursions programades pel cap de setmana i a l’excursió nocturna del divendres a la nit. Les excursions, de diferents nivells de dificultat, transcorren diversos paratges de la Cerdanya on els senderistes gaudiran de la bellesa de la comarca i coneixeran la bona oferta d’itineraris amb que compta la vall.

El colofó del festival serà el dissabte a les set de la tarda amb el concert de Diàdona, l’Associació de Dones Acordionistes del Pirineu, a la plaça Santa Maria de Puigcerdà, després de la passejada gratuïta que és farà pels voltants de la vila i que formen part del Global Wellness Day.

Un dels objectius d’aquesta acció és el de desestacionalitzar la temporada turística i posicionar la Cerdanya com un referent del senderisme als Pirineus.

El Cerdanya Happy Walking compta amb el patrocini del Patronat de Turisme Costa Brava – Pirineu de Girona i la col·laboració de la Molina, Pirineus, Ara Lleida i Idapa.

Comença el primer Festival del Senderisme, el Cerdanya Happy Walking
Comentarios