25.01.2021 |
Viure als Pirineus

Bellver de Cerdanya ampliarà el nombre de places de la residència d'avis

L'ajuntament de Bellver de Cerdanya durà a terme la millora i ampliació de la residència d'avis del municipi que actualment té capacitat per a 30 places i amb l'ampliació passarà a tenir 54 places.

Bellver de Cerdanya Foto: Maria Rosa Ferré
Bellver de Cerdanya Foto: Maria Rosa Ferré
Bellver de Cerdanya ampliarà el nombre de places de la residència d'avis

Segons l'alcalde de Bellver, Xavier Porta, "la residència d'avis s'havia quedat petita i tenia moltes mancances que amb el nou projecte quedaran resoltes de manera que es millorarà la qualitat de vida dels avis que estan en aquest centre".

Els darrers anys la demanda de places a la residència d'avis de Bellver de Cerdanya s'ha incrementat considerablement però la capacitat del centre no permetia acollir aquestes noves peticions que amb l'ampliació es podran incorporar. "A més, l'ampliació del nombre de places anirà acompanyada d'una millora de les instal·lacions que es modernitzaran per tal que el funcionament diari en el centre sigui millor, els avis puguin fer més coses i estiguin més a gust. Per nosaltres, aquesta és una obra força important", va assegurar Xavier Porta a VIURE ALS PIRINEUS.

Més obres

D'altra banda, l'ajuntament de Bellver també té previst que en el propers mesos iniciar les obres de remodelació del pavelló poliesportiu.

Ambdues obres ja disposen dels projectes per iniciar els tràmits per la execució d’obres que son d’importància cabdal per al municipi.

La intenció es iniciar les mateixes a finals d’estiu i tenint en compte la complexitat de les mateixes finalitzar-les en un termini d’uns divuit mesos, es a dir a finals de 2018.

A mes d’aquestes obres emblemàtiques s’estan fent les gestions per portar la xarxa d’aigua potable a Santa Eugènia i els Torrents i per la construcció d’un nou dipòsit per Cortàs i Eller, sense oblidar les pavimentacions del camí de Beders, ja en fase d’execució o els carrers Barcelona, Escoles, Camí Ral i Catalunya, en fase de projecte. 

Bellver de Cerdanya ampliarà el nombre de places de la residència d'avis
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad