25.02.2021 |
Viure als Pirineus

ENSENYAMENT

Alba Pérez Marginet rep el premi AUCer-Vila de Puigcerdà com a millor estudiant de la Cerdanya

L’alumna de l’Institut Pere Borrell ha completat el Batxillerat amb una nota mitjana de 9,51.
Premi AUCer-Vila Puigcerdà 1
Lliurament del Premi AUCer-Vila Puigcerdà /puigcerda.cat
Alba Pérez Marginet rep el premi AUCer-Vila de Puigcerdà com a millor estudiant de la Cerdanya

L’Ajuntament de Puigcerdà i l’Associació Universitària de Cerdanya han lliurat aquest dimecres el Premi AUCer-Vila de Puigcerdà, que cada any reconeix el millor estudiant de Batxillerat de la Cerdanya amb una beca de 1.700 euros per a l’inici dels seus estudis universitaris.

 Enguany el guardó ha correspost a Alba Pérez Marginet, de Bellver de Cerdanya, que ha completat els seus estudis de Batxillerat a l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà amb una nota mitjana de 9,51, una de les millors de Catalunya aquest curs 2020-2021. Aquesta tardor començarà a cursar el Grau de Global Studies a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona.

 Marginet ha rebut el premi de mans de l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira; el president de l’Associació Universitària de Cerdanya, Francesc Armengol, i la vicepresidenta de l’AUCer, Maria Àngels Terrones. L’acte de lliurament s’ha fet en aquesta ocasió a la Sala Sebastià Bosom de l’Arxiu Comarcal de Cerdanya, amb cabuda limitada i emès des del canal de l’AUCer a Facebook. Hi han assistit familiars de l’alumna premiada i representants de l’Institut Pere Borrell i de les dues institucions que concedeixen la distinció.

 Cal recordar que aquest juliol, per la prevenció de la Covid-19, no s’ha celebrat la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà, en el marc de la qual se sol lliurar el Premi AUCer-Vila de Puigcerdà. Tot i això, aquest guardó sí que s’ha decidit mantenir-lo i donar-li així continuïtat en un any marcat per la crisi sanitària.

 Des de l’Ajuntament i des de l’Associació Universitària s’ha volgut recordar que aquest guardó té com a objectiu “potenciar la formació universitària dels estudiants de la comarca, reconèixer l’esforç i la trajectòria acadèmica de l’alumne més brillant i ser un ajut econòmic pels futurs estudis universitaris”. És, de fet, l’únic guardó d’aquestes característiques que es concedeix a Catalunya.

Alba Pérez Marginet rep el premi AUCer-Vila de Puigcerdà com a millor estudiant de la Cerdanya
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad