04.12.2020 |
Viure als Pirineus

El Grup Hiper Pas obre, al Pas de la Casa, el primer Granier & Go a Andorra

Després de la bona acollida dels dos primers Bakery Coffee Granier al Pas de la Casa i a La Massana, Grup Hiper Pas va inaugurar, el passat diumenge 1 de març, també al Pas de la Casa, el primer Granier & Go a Andorra, un concepte modern d’autoservei.
El nou Granier del Pas de la Casa.
El nou Granier del Pas de la Casa.
El Grup Hiper Pas obre, al Pas de la Casa, el primer Granier & Go a Andorra

La seva àmplia i acurada carta combina tradició i innovació, amb una varietat de pans, una extensa gamma de productes de brioixeria dolça i salada, un abundant assortiment de begudes fredes i calentes i una selecció de plats preparats, amb la màxima qualitat i el millor preu, per fer un descans durant la jornada d’esquí.

Situat a peu de pistes, a l’Avinguda d’Encamp, 27 (Edifici Canigó) del Pas de la Casa, l’establiment té 120 m2, amb un total de 20 taules. La decoració combina elements nobles amb altres de moderns i compta amb una àmplia i confortable terrassa coberta i descoberta on els clients poden degustar els productes, alhora que gaudeixen de les espectaculars vistes a la muntanya.

Amb la inauguració de Granier & Go ja són tres els establiments Granier al Principat, fruit de l’aliança comercial que el Grup manté amb aquesta empresa espanyola i que propiciarà l’obertura d’una xarxa de cafeteries i forns de pa artesà arreu del país.

Granier008

Un establiment d’autoservei innovador

Granier & Go és un model d’establiment d’autoservei innovador per a tot tipus de públic que manté els obradors tradicionals de les fleques Granier, per disposar de pans i productes de brioxeria acabats de fer, juntament amb begudes i plats preparats, per emportar o menjar al mateix local, a qualsevol hora del dia.

El Grup Hiper Pas obre, al Pas de la Casa, el primer Granier & Go a Andorra
Comentarios