16.06.2021 |
Viure als Pirineus

INFRAESTRUCTURES

La connexió d'Andorra amb França es reobrirà divendres

El Pas de la Casa tornarà a la normalitat després de gairebé tres setmanes d'incomunicació per carretera amb França.

Carretera Pas de la Casa França
Carretera al Pas de la Casa des de França/CCMA
La connexió d'Andorra amb França es reobrirà divendres

La carretera RN22, que connecta Andorra amb França i que va quedar tallada al trànsit el 27 d'abril per un despreniment, es reobrirà aquest divendres a la tarda en els dos sentits de la marxa. Així ho ha comunicat el prefecte de la Regió occitana, Étienne Guyot, al cap de Govern en funcions d'Andorra, Toni Martí, en una reunió aquest dilluns a Tolosa de Llenguadoc.

REUNIÓ TOLOSA

Les autoritats franceses han explicat que els treballs s'estan desenvolupant en un ritme òptim com per restablir l'accés en aquesta via en un traçat provisional, abans del previst. Els treballs continuaran amb intensitat amb la reconstrucció dels talussos i la treta de pedra.

El prefecte de la Regió ha acordat amb Antoni Martí, fer una reunió pròximament amb el nou Govern per tal de fer el punt de l'evolució de les obres. El cap de Govern en funcions ha agraït els esforços esmerçats per tal de restablir la circulació de la carretera.

L’RN-22 està tancada al trànsit des del 27 d’abril, un dia després que es produís una esllavissada a la zona del pont de la Mina. Mentre duri el tall, doncs, l'única manera d'accedir a Andorra amb cotxe és per la frontera amb Catalunya, per la Farga de Moles

La connexió d'Andorra amb França es reobrirà divendres
Comentarios