03.12.2020 |
Viure als Pirineus

ESTACIONS D'ESQUÍ

L'Alta Ribagorça exigeix la reobertura del resort de Boí Taüll

La presidenta del consell comarcal, Maria José Erta, diu que la situació és greu perquè l’estació de Boi-Taüll no té viabilitat sinó hi ha un complex hoteler que l’avali.
Reunió extraordinària del consell d'alcaldes de l'Alta Ribagorça/CCAR
Reunió extraordinària del consell d'alcaldes de l'Alta Ribagorça/CCAR
L'Alta Ribagorça exigeix la reobertura del resort de Boí Taüll

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha convocar aquest dimarts un consell extraordinari d’alcaldes per examinar i analitzar la situació que està provocant la resolució judicial que ha paralitzat l’adjudicació de part del complex hoteler del Pla de l’Ermita. A part dels representants municipals, hi han assistit una desena de treballadors que han manifestat la preocupació per la situació en la qual es troben i la sensació de solitud i falta de suport per part de les institucions i ciutadania en general.

En aquest sentit, la presidenta Maria José Erta ha manifestat que per part de les institucions s’està insistint i exigint solucions urgents degut al poc marge de temps disponible per l’inici de la temporada d’hivern i ha fet saber als assistents que la situació és greu i afecta a tota la comarca doncs l’estació d’esquí de Boi-Taüll no te viabilitat sinó hi ha un complex hoteler que l’avali.

Resort Boí Taüll

En aquest sentit, Erta ha justificat aquesta reunió en que, tot i no disposar de competències i potestats que directament puguin incidir en la resolució de la problemàtica, son les institucions locals les que, en el pla comarcal i municipal, representen a la comarca i no poden romandre insensibles a uns fets que poden afectar la pròpia viabilitat socioeconòmica del territori.

Malgrat aquestes limitacions es té el compromís de seguir de prop i recolzar el ple funcionament d’aquestes infraestructures de forma immediata aquesta temporada i també a mitjà i llarg termini.

L'Alta Ribagorça exigeix la reobertura del resort de Boí Taüll
Comentarios