26.05.2020 |
Viure als Pirineus

L’Alta Ribagorça s’adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

És la primera vegada que l’Alta Ribagorça s’adhereix a la Setmana Europea. Per celebrar-ho, el Consell Comarcal ha organitzat una jornada de neteja de les lleres del Noguera Ribagorçana.

L’Alta Ribagorça s’adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça s’ha adherit a la Setmana Europea de la prevenció de residus. Aquesta setmana forma part d’un projecte de la Unió Europea que es realitza a través del programa LIFE+ de la Institució europea.

És la primera vegada que el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça s’adhereix a aquesta setmana i per celebrar-ho, en col·laboració amb l’ajuntament del Pont de Suert, es realitzarà una jornada de neteja del marge del riu Noguera Ribagorçana al seu pas pel Pont de Suert.

José Antonio Troguet, president del Consell Comarcal ha comentat que “ intentarem involucrar al màxim de persones i associacions de la comarca. Des del primer moment ja comptem amb la col·laboració dels alumnes de l’institut del Pont de Suert així com del Centre Excursionista (CEAR), però volem obrir aquesta jornada a tots els ribagorçans”.

L’objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és adreçar-se al gran públic per promoure accions sostenibles per a la prevenció de residus.

D’entre les possibles actuacions a realitzar, el Consell Comarcal i l’ajuntament del Pont de Suert han decidit netejar les lleres del riu Noguera Ribagorçana al seu pas per el Pont de Suert.

L’Alta Ribagorça s’adhereix a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Comentarios