30.03.2020 |
Viure als Pirineus

CAMPS DE TREBALL

Comencen els camps de treball per a joves a l'Alta Ribagorça

Aquest camp es realitza del 15 al 29 de juliol i compta amb la participació de 24 joves entre 14 i 17 anys, que s’involucraran en la tasca tècnica d’arranjar trams de camins pròxims a la localitat, com el GR-15, el GR-11 cap a Igüerri, o el camí de Suert.

 

 

 

Edició de l'any passat del camp de treball organitzat a l'Alta Ribagorça/CCAR
Edició de l'any passat del camp de treball organitzat a l'Alta Ribagorça/CCAR
Comencen els camps de treball per a joves a l'Alta Ribagorça

Aquesta setmana s´han iniciat  al Pont de Suert el primer dels dos camps de treball que ofereix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya a la comarca de l’Alta Ribagorça. Aquest camp, que es realitza del 15 al 29 de juliol, compta amb la participació de 24 joves entre 14 i 17 anys, que s’involucraran en la tasca tècnica d’arranjar trams de camins pròxims a la localitat, com el GR-15, el GR-11 cap a Igüerri, o el camí de Suert.

El president del Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça, Josep Lluís Farrero, que va donar la benvinguda als participants a la seu de l’ens local aquest mateix dilluns, va agrair per avançat tota la tasca que faran aquests joves al territori, i va incidir en la importància d’acollir aquesta tipologia d’activitats per tal de promoure activament el voluntariat i portar joves d’arreu a conèixer la nostra cultura i territori.

El segon camp de treball, anomenat “Construïm camins i un domo en una comunitat rural” i adreçat també a joves de 14 a 17 anys, combinarà projectes de caire ambiental i patrimonial, i es durà a terme a Llesp del 5 al 19 d’agost.

Comentarios