21.01.2021 |
Viure als Pirineus

EMPRENEDORIA

Albert Ariño s'emporta el Premi Jove Emprenedor de l'Alta Ribagorça 2020

Aitor Jurado, Eric Cantero i Norma Herrero, també han estat reconeguts enguany pel Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça
Maria José Erta amb els joves emprenedors de l'Alta Ribagorça reconeguts enguany /CCAR
Maria José Erta amb els joves emprenedors de l'Alta Ribagorça reconeguts enguany /CCAR
Albert Ariño s'emporta el Premi Jove Emprenedor de l'Alta Ribagorça 2020

Les circumstàncies actuals també han afectat la setzena edició del Premi Jove Emprenedor Alta Ribagorça que s'ha celebrat aquest migdia a la seu del Consell Comarcal a càrrec de la presidenta de la institució, Maria José Erta. Sense públic assistent i sense l'acte de distinció a la trajectòria laboral de la dona emprenedora, l'edició d'enguany ha agafat un format íntim.

Quatre projectes empresarials iniciats aquest 2020, liderats per joves de la comarca, han estat premiats. El primer premi, dotat en 810 euros, ha recaigut a PYRENEEBIKESS.L. MOTORCYCLERENTAL&TOUR, una empresa de lloguer i realització de rutes amb moto amb roadbook pel Pirineu i servei de taxi adaptat. Albert Ariño, al capdavant, ha afirmat que vol promocionar la ruta transpirinenca, situant el Pont de Suert com a centre neuràlgic de la ruta. En segona posició, Aitor Jurado d' INTREPIDKAYAKS ha vist reconeguda la seva emprenedoria d'obrir una botiga de venda de productes i serveis d'esports de muntanya i turisme actiu a la capital de comarca, amb un xec dotat amb 607,50 euros. El tercer premiat, amb 405 euros, ha estat Eric Cantero que ha obert el restaurant LA TAVERNETA APRÈS-SKI, ubicat a Boí amb ambientació temàtica d'esquí. Finalment i com a reconeixement, Norma Herrero de l'empresa MERAKI, que ofereix un nou servei de quiromassatge i reflexologia podal, s'ha endut un xec de 200 euros.

"Tots ells mereixen ser guanyadors i els hi hem de donar la visibilitat que es mereixen. Amb aquests premis, volem fer valdre l'emprenedoria jove que és vital i necessària, i ara més que mai. Treballar en un projecte personal t'omple de satisfacció, i comporta treball i sacrifici. Agraïm enormement la valentia de tirar endavant projectes al territori, ja que entre tots sumem" ha afirmat Maria José Erta, la presidenta del Consell Comarcal de l'Alta Ribagorça.

Erta també ha explicat la decisió de la institució d'ajornar l'acte de reconeixement a la trajectòria professional d'una dona de la comarca. La situació actual deshumanitza un acte molt emotiu i hem cregut necessari aplaçar-ho fins el proper any.

Albert Ariño s'emporta el Premi Jove Emprenedor de l'Alta Ribagorça 2020
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad