NIT DE LA LLUM

10.000 espelmes il·luminen Erill la Vall en la 7a Nit de la Llum

Més de 3000 persones van gaudir d’una fantàstica vetllada on el foc de les espelmes, la col·laboració dels veïns i els racons del poble van ser els protagonistes
Nit de la Llum Erill la Vall
photo_camera Nit de la Llum a Erill la Vall/vallboi.cat

Des de ja fa 7 anys, 356 famílies del petit poble d’Erill la Vall a la Vall de Boí, organitzen  una vetllada on el poble queda unes hores sense llum elèctrica i a la llum de les espelmes.

Durant la tarda i la nit  es van fer activitats infantils, una visita guiada a l’església romànica de Santa Eulàlia, un espectacle de Foc i un espectacle musical, a més d’un mercat de productors locals, tot sota la llum de 10.000 espelmes que els veïns del poble ajudats per amics i visitants, han posat als diferents carrers, raconets, eres i també als balcons i les façanes de les cases.

Nit de la Llum

Més de 3000 persones van gaudir d’una fantàstica vetllada on el foc de les espelmes, la col·laboració dels veïns i els racons del poble són protagonistes. Avui els veïns ja estan pensant en la propera edició que com sempre des de  fa 7 anys es farà a finals d’agost, amb la col·laboració de l’ajuntament de la Vall de Boí i altres entitats locals.