18.09.2021 |
Viure als Pirineus

Xerrada i taller sobre els grans rapinyaires a l'Espai Ermengol

Aquest dijous 14 d'abril, a les vuit del vespre, tindrà lloc xerrada titulada 'Els ocells carronyaires'. Dissabte 16 abril, a les cinc de la tarda, es farà el taller infantil ‘Els grans rapinyaires d’Alinyà’.

Parlem de Natura 2016
El cartell de Parlem de Natura 2016.
Xerrada i taller sobre els grans rapinyaires a l'Espai Ermengol

El Parlem de Natura de l'Alt Urgell dedicat a la Muntanya d’Alinyà, que organitza l'Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d'Urgell i que condueix l’ornitòleg i divulgador ambiental Jordi Dalmau, d’Aubèrria, torna aquesta setmana amb una xerrada i un taller infantil sobre els voltors i els grans rapinyaires d’aquesta muntanya del Prepirineu.

Concretament la xerrada tindrà lloc demà dijous, 14 d'abril, a les vuit del vespre, per parlar-nos dels ocells carronyaires (els voltors de Catalunya). En aquesta sessió s'explicarà que les parets calcàries de la vall d'Alinyà són refugi i niu de grans rapinyaires. Aquest és gairebé l'únic lloc on es poden observar bé les 4 espècies de voltors d'Europa.

Per dissabte, 16 d'abril, a les cinc de la tarda, es farà un taller infantil on els nens i nenes descobriran com són els grans rapinyaires d'Alinyà, a través d’un crani i unes plomes de voltor. Recordem que el taller és gratuït, però per participar-hi cal fer inscripció prèvia al mateix Espai Ermengol (973 35 30 57). Les places són limitades a 20 infants.

Xerrada i taller sobre els grans rapinyaires a l'Espai Ermengol
Comentarios