12.08.2020 |
Viure als Pirineus

MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES

Torna la Fira d'Art i el Mercat de Nadal a la Seu

La Fira d'Art, es farà aquest dissabte a la plaça de les Monges i comptarà amb la participació d'11 artistes locals que presentaran les seves obres, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d'art, entre altres tècniques artístiques. 

Cartell de la Fira d'Art 2018/L'Aparador
Cartell de la Fira d'Art 2018/L'Aparador
Torna la Fira d'Art i el Mercat de Nadal a la Seu

Un any més, pels volts de Nadal, i dins la programació del 'Món Màgic de les Muntanyes', la Seu d'Urgell celebra la Fira d'Art i el Mercat de Nadal. Les dues iniciatives tindran lloc aquest dissabte, 15 de desembre.

Pel que fa a la Fira d'Art, es farà a la plaça de les Monges en un únic dia, d’onze del matí a vuit del vespre. La iniciativa compta amb la participació d'11 artistes locals: Ramon Berga, Bernat Manresa, Anna Carmona, Salvador Albanell, Jaume Rovira, Nico de Winter, Josepa Travé, Joan Ganyet, Pere Guevara, Míriam Martínez i Josep M. Moreu. Tots ells presentaran les seves obres, tant de pintura com de fotografia, gravat, escultura, il·lustració i objectes d'art, entre altres tècniques artístiques. Les peces d'art estaran a la venda.

La proposta, promoguda pel col·lectiu d’artistes de L’Aparador, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, presenta com a novetat d’aquest any la celebració d’un dinar d’artistes i música en viu. Aquest

L'any del gos

Aquest any la 'Fira d'Art' de la Seu presenta 'L'any del gos', un micro-conte de Nadal escrit i il·lustrat per Ramon Berga. Es tracta d'una edició numerada i limitada de 20 exemplars, molt pensada com a regal i també per a col·leccionistes.

Mercat de Nadal

Pel que fa al Mercat de Nadal, s'instal·larà a la plaça Patalín, de deu del matí a vuit del vespre. Aquest espai comercial comptarà amb una quinzena de parades d’artesans que vendran diferents productes, com bijuteria, decoració de Nadal, joieria, ceràmica, tèxtil, entre d’altres. També hi seran presents el Col·legi La Salle, l'Escola La Valira, l’Institut Joan Brudieu i l’Esplai de la Gent Gran.

Els visitants al mercat podran fer-se fotos també en un photocall amb un tió, mentre que els minairons faran l'animació del lloc, de cinc a set de la tarda. La proposta es repetirà el dissabte 22 de desembre, en el mateix horari, i amb la incorporació d’un pessebrista.

Torna la Fira d'Art i el Mercat de Nadal a la Seu
Comentarios