24.07.2021 |
Viure als Pirineus

ENSENYAMENT

La Seu busca persones voluntàries per al projecte d'acompanyament educatiu

Aquest és ja el desè curs escolar que es realitza aquest projecte que compta amb bona valoració
Alumnes CP Albert Vives
Alumnes del Col·legi Albert Vives de la Seu d'Urgell/ agora.xtec.cat
La Seu busca persones voluntàries per al projecte d'acompanyament educatiu

Les persones voluntàries se cercaran entre ciutadans de la Seu d’Urgell com mestres, estudiants, jubilats, estudiants, pares i mares. Al llarg del mes de novembre se seleccionaran els voluntaris, s'organitzaran els grups i es farà una formació per portar a terme les seves tasques.

L'objectiu del projecte 'Acompanyament educatiu' és afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat, i alhora vetllar per l’equitat educativa.

Els voluntaris realitzaran tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu a les escoles de la ciutat que tindran lloc a partir d’aquest pròxim mes de novembre i fins al mes de maig de 2021.

Acompanyament educatiu

Aquest és ja el desè curs escolar que es realitza aquest projecte que compta amb bona valoració tant per part de les famílies dels alumnes com dels centres educatius i les entitats organitzadores.

El projecte l’impulsa Càritas d'Urgell, La Seu Solidària, l'Ajuntament de la Seu i els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya del Departament d'Educació dins del Pla Educatiu d'Entorn.

Les persones interessades poden trucar als Serveis Educatius de l’Alt Urgell - Cerdanya al 973354140 o escriure un correu electrònic al [email protected]

La Seu busca persones voluntàries per al projecte d'acompanyament educatiu
Comentarios