25.11.2020 |
Viure als Pirineus

CRISI CORONAVIRUS

La Seu d'Urgell concentra 124 positius actius per coronavirus

A la Fundació Sant Hospital hi ha 13 pacients ingressats amb el virus
Entrada a l'Hospital de la Seu d'Urgell per la Plaça Soldevila/FS
Entrada a l'Hospital de la Seu d'Urgell per la Plaça Soldevila/FS
La Seu d'Urgell concentra 124 positius actius per coronavirus
La incidència de la Covid a la Seu d'Urgell continua a l'alça amb un increment diari dels casos actius que avui arriben a 124, davant dels 122 que es registraven ahir. Tretze dels positius estan ingressats a la Fundació Sant Hospital i 111, disset nous respecte el total de les darreres 48 hores, estan aïllats als domicilis. Per primera vegada des de l'agost aquest global supera ahir i avui, el centenar de contagiats a casa, segons les dades que actualitza diariament l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

L'afectació de la pandèmia comporta que hi hagi 316 persones confinades a casa pendents de rebre el resultat de la prova de diagnòstic o per haver tingut contacte estret amb un infectat, amb 26 afectats més que ahir en aquesta situació. La capital alturgellenca va registrar dimecres un brot al Consell Comarcal de l'Alt Urgell amb 6 positius i 7 confinats per contacte directe i ahir es va sotmetre a un cribratge tot el personal de l'organisme que treballa a l'edifici del Passeig Joan Brudieu. Tots els tests d’antígens que es van realitzar als 28 treballadors van donar negatiu de Covid-19.

La taxa de reproducció del coronavirus es manté com ahir en 1,39 després del fort augment que va registrar des de divendres, quan l'índex se situava en 0,69. I la pressió sanitària a la Seu és elevada ja que als 13 ingressats per Covid, per als que hi ha 22 llits disponibles, se sumen nou pacients hospitalitzats per altres malalties i que mantenen ocupades pràcticament la meitat dels llits habilitats per a la resta de patologies. 

La Seu d'Urgell concentra 124 positius actius per coronavirus
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad