25.10.2020 |
Viure als Pirineus

FIRES I MERCATS

S'enregistren els vídeos de l'aula de tast online de la Fira Sant Ermengol 2020

L’Aula de Tast Online de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu es podrà seguir des del web o des del canal de YouTube de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgella partir del pròxim 16 d’octubre.
Un moment de l'enregistrament amb el gastrònom Pep Palu/laseu.cat
Un moment de l'enregistrament amb el gastrònom Pep Palu/laseu.cat
S'enregistren els vídeos de l'aula de tast online de la Fira Sant Ermengol 2020

L’Espai Ermengol-Museu de la Ciutat de la Seu d’Urgell ha estat aquest matí l’escenari  de l’enregistrament dels diferents tastos guiats de formatges artesans del Pirineu que es podran seguir a l’Aula de Tast Online de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu des del web o des del canal de YouTube de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgella partir del pròxim 16 d’octubre.

En concret, s’han gravat dos tastos guiats, a càrrec del gastrònom Pep Palau. El primer, un tast dedicat als formatges de vaca de l’Alt Pirineu de les formatgeries artesanes: Molí de Ger, de Cerdanya; L’Abadessa i Mas d’Eroles, de l’Alt Urgell; i Tros de Sort, del Pallars Sobirà.

El segon tast que s’ha gravat és el dedicat als formatges de cabra de l’Alt Urgell i la Cerdanya amb les formatgeries artesans: Serrat Gros, d’Ossera; Baridà, de Bar; Castell-Llebre, de Peramola; L’Oliva, d’Oliana; i 30 cabres, d’Éller. 

20200925_105250

Les gravacions seguiran amb la realització de 3 vídeos més, aquests dedicats a tallers de cuina del formatge i tallers d’elaboració de formatge.

Serà doncs a partir del dia 16 d’octubre, coincidint amb la data de celebració de la Fira de Sant Ermengol, quan es podran visualitzar des de l’Aula de Tast online un total de 5 vídeos.

Amb l’objectiu de seguir sent la Capital del Formatge no només durant un cap de setmana a l’any sinó durant els 365 dies, de manera periòdica s’ampliaran el nombre de tastos que es podran seguir des del web de la Fira.

Cada proposta que es podrà trobar al web de la Fira, es podrà consultar les fitxes de tast dels formatges que hi formen part, es proposaran maridatges i es facilitarà informació dels punts de venda on es podran trobar els formatges que formen part de cadascun dels lots.

S'enregistren els vídeos de l'aula de tast online de la Fira Sant Ermengol 2020
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad