18.01.2021 |
Viure als Pirineus

CURSES POPULARS

Prop de 900 participants a la Sant Silvestre virtual de la Seu d'Urgell

L'organització s'ha mostrat molt satisfeta per l'alta participació, tot i el novedós plantejament obligat per la pandèmia.
Una família participant a la Sant Silvestre virtual de la Seu/SSLS
Una família participant a la Sant Silvestre virtual de la Seu/SSLS
Prop de 900 participants a la Sant Silvestre virtual de la Seu d'Urgell

La 12a edició de la Sant Silvestre de la Seu - Memorial Marc Peña Turet, que se celebra cada 31 de desembre a la Seu d'Urgell, s'ha desenvolupat enguany en un format virtual. L'organització, col·lectiu Penya 92/93,, ha volgut continuar amb la tradició de mantenir ben viu l'esperit de la popular cursa i s'ha mostrat molt satisfeta per la bona participació, tot i el novedós plantejament que la pandèmia ha obligat a proposar. Els 856 participants a la cursa, que s'havien inscrit prèviament, s'han fet una fotografia amb el dorsal, molts amb el barret d'edicions anteriors, i l'han penjat a les xarxes socials de Facebook o Instagram etiquetant-la al compte de la Sant Silvestre la Seu.

Bona organització

Al llarg de tot el dia s'han pogut veure participants recorrent els 3,6 km de la cursa, sols o acompanyats, sempre respectant les mesures dictades per la Generalitat per pal·liar els efectes de la Covid-19. També famílies amb els pares i els avis, joves amb canalla i fins i tot amb la seva mascota.

20201231_163533

La situació generada per la Covid-19 va obligar a redissenyar la cursa a un format virtual per tal d'evitar possibles aglomeracions de gent i vetllar per la salut de les persones en un esdeveniment que cada any acostumava a ser multitudinari, arribant a superar els 2.280 inscrits en l'edició anterior.

Panera Solidària

La 12a edició de la Sant Silvestre de la Seu - Memorial Marc Peña Turet ha comptat amb el patrocini d'empreses locals que han ofert els seus productes per a la Panera Solidària, que ha aconseguit recaptar 1.700 euros. El número guanyador ha estat el 3096, i s'han sortejat articles donats per, entre altres, Cooperativa CADÍ, PEUSA, Associació Menja't l'Alt Urgell, i diversos elaboradors de producte local. 

IMG-20201231-WA0024 (1)

Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Fundació d'Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que ajuda a infants i joves malalts de càncer o amb altres malalties greus, com ja es va fer en l'edició anterior. Cada dissabte al matí al mercat de la Seu d'Urgell - Plaça Patalin - es podia adquirir un tiquet de dos euros per entrar en el sorteig de la Panera Solidària.

Prop de 900 participants a la Sant Silvestre virtual de la Seu d'Urgell
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad