20.04.2019 |
Viure als Pirineus

LA SEU D'URGELL

Òscar Ordeig repetirà com a candidat a alcalde de Compromís X La Seu

L’assemblea local de Compromís X La Seu ha escollit, aquesta setmana, a Òscar Ordeig com a candidat a alcalde per a les eleccions a l’Ajuntament de La Seu, el proper maig del 2019.

Imatge d'Òscar Ordeig, diputat al Parlament de Catalunya i candidat a l'alcaldia de la Seu d'Urgell
Imatge d'Òscar Ordeig, diputat al Parlament de Catalunya i candidat a l'alcaldia de la Seu d'Urgell
Òscar Ordeig repetirà com a candidat a alcalde de Compromís X La Seu

L’assemblea de Compromís va constatar com en els darrers 15 anys la nostra ciutat ha perdut lideratge i iniciativa, trobant-nos avui amb una Seu amb menys població, amb una activitat econòmica que va a la baixa cada dia que passa, amb els espais públics més degradats, un Centre Històric en hores molt baixes i un Hospital que ha perdut personal, serveis, llits i amb un augment exagerat dels desplaçaments a Lleida. La Seu necessita un fort impuls per recuperar la il·lusió col·lectiva com a primer pas per al rellançament econòmic i social.

L’única alternativa real a l’actual desgovern de La Seu i per tal de redreçar la situació és un canvi a l’ajuntament, Òscar Ordeig i Compromís, ja han demostrat des d’una l’oposició constructiva a l’actual equip de govern del PDeCAT, fent dotzenes de propostes positives i concretes per a la nostra ciutat. La major part d’elles no s’han tingut en compte.

Oscar_Ajuntament_02

Òscar Ordeig es compromet a prioritzar tres línies de treball en els següents àmbits:

  • Activitat econòmica

  • Espai públic

  • Hospital

També s’ha acordat sumar-nos a la iniciativa per impulsar un espai comú de tot el Pirineu català amb el Principat d’Andorra que beneficiaria econòmicament a la nostra ciutat.

Òscar Ordeig, candidat a les eleccions municipals, ha fet una crida a tothom que se senti progressista a sumar-se a la plataforma de Compromís X La Seu, més enllà de la militància en un partit o un altre. Avui La Seu es troba en una situació tan delicada que cal per damunt de tot prioritzar la nostra ciutat per rellançar-la amb èxit cap la nova dècada del 2020/2030.

La Seu té possibilitats, el seu Patrimoni cultural i natural, la seva gent i les seves empreses, i si entre tots marquem grans objectius compartits, segur que superarem aquesta situació, com en el passat en vam saber superar d’altres de tant o més difícils.

Òscar Ordeig té 40 anys. És pare de família amb 3 fills. És llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (INEF) i doctor en Administració i Direcció d’Empreses.

Va ser 5 anys cap tècnic de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, gerent del Club Sedis–Bàsquet. És regidor de l’ajuntament des del 2007. És Diputat del Parlament de Catalunya des del 2012.

Comentarios