05.08.2021 |
Viure als Pirineus

TURISME DE MUNTANYA

L’Alt Urgell ha estat present a FITUR 2020

Interès dels visitants pels diversos atractius del Pirineu

 

Fitur 2020
Sergi Parramon,vicepresident de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, a l'estand de FITUR/CCAU
L’Alt Urgell ha estat present a FITUR 2020

L’Alt Urgell ha estat present el passat cap de setmana en una de les plataformes de promoció turística més importants d’Europa com és FITUR, la fira internacional de turisme que s’ha celebrat a Madrid. La comarca, amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, ha format part de l’espai de la marca Pirineus dins de l’estand de Turisme de Catalunya, des d’on s’ha pogut constatar el creixent interès dels visitants del certamen per l’àmplia i variada oferta que hi van presentar els territoris pirinencs.

Els servei de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Urgell va portar a FITUR la publicació “Quedem”?, un desplegable amb informació detallada d’itineraris, patrimoni cultural i natural, artesania, activitats esportives, gastronomia i allotjament. La comarca és present a FITUR des de l’any 1993.

El vicepresident de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local del Consell Comarcal, Sergi Parramon, ha valorat molt positivament “l’excel·lent receptivitat que ha tingut a FITUR el Pirineu en el seu conjunt, del qual l’Alt Urgell és un actiu molt important pel molt que ofereix als amants de la muntanya i la natura”. En aquest sentit, ha afegit que “tenim un molt bon producte i hem de continuar treballant per saber-lo vendre cada vegada millor”.

L’Alt Urgell ha estat present a FITUR 2020
Comentarios