13.08.2020 |
Viure als Pirineus

SOCIETAT

Jordi Turull: "Aquests dies de Setmana Santa penso molt en Josa de Cadí"

Jordi Turull, empresonat a Estremera (Madrid), ha publicat un twuit on expressa l'estima i la nostàlgia pel poble de Josa de Cadí: "Aquests dies de Setmana Santa penso molt en Josa de Cadí. Per primer cop en molts anys no podré ser en aquest petit paradís amb gent tan ferma i maca"

Jordi Turull, amb amics i veïns, a la Festa Major de Josa de Cadí/twitter
Jordi Turull, amb amics i veïns, a la Festa Major de Josa de Cadí/twitter
Jordi Turull: "Aquests dies de Setmana Santa penso molt en Josa de Cadí"

Jordi Turull ha expressat aquest dissabte, a través d'un twuit, l'estima i l'enyorança que sent, especialment aquests dies de Setmana Santa, pel poble de Josa de Cadí, a l'Alt Urgell, i de la seva gent. "Aquests dies de Setmana Santa penso molt en Josa de Cadí. Per primer cop en molts anys no podré ser en aquest petit paradís amb gent tan ferma i maca", diu el missatge de Jordi Turull. El twuit ha rebut molts comentaris de suport i d'afecte, entre els quals podem llegir el de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent-la Vansa i també el de l'alcalde de la Seu d'urgell, Albert Batalla.

 

Turull Josa de Cadí twit

Jordi Turull va néixer a Parets del Vallès, però Josa de Cadí, a l’Alt Urgell, també se’l sent com el “seu” poble, hi puja des que tenia set anys. Els seus pares hi van arribar per un pastor d’allà que baixava les ovelles a Parets. Un poble tan petit que és com una família. “És màgic”, assegura Jordi Turull.

http://www.elpunt.cat

( A la imatge, Jordi Turull amb la seva germana Isabel, el seu germà Marc i la seva mare, una de les primeres vegades que van pujar a Josa del Cadí)

Fa poc temps, l'ex conseller Jordi Turull explicava en una entrevista que els estius i sempre que pot s’escapa a Josa de Cadí i “hi estic molt a gust”. "No necessito res més, tres hores a Josa són com tres dies de vacances a qualsevol lloc". "Som poca gent, com a molt setanta persones, i passem els dies petant la xerrada tranquil·lament i badant sense fer gaire res, que de vegades també va bé. Aprofito per anar a comprar el diari i fer esmorzars d'aquells que no fas habitualment. I com que m'agrada fer muntanya, faig alguna excursió o vaig a caminar".

Jordi Turull: "Aquests dies de Setmana Santa penso molt en Josa de Cadí"
Comentarios