29.09.2020 |
Viure als Pirineus

Organitzen la primera subhasta online de sementals

Aquest dimarts dia 5 a les 8 del vespre la Federació Catalana de la raça Bruna dels Pirineus (FEBRUPI) realitzarà la 1era subhasta online de mascles procedents del centre de testatge de Bellestar, a l'Alt Urgell.
Un exemplar de mascle com els que se subhastaran.
Un exemplar de mascle com els que se subhastaran.
Organitzen la primera subhasta online de sementals

Després de gairebé mig any al centre i després d’haver superat les proves de selecció de la raça, els animals qualificats sortiran a subhasta pública aquest dimarts a les 8 del vespre.

Les subhastes de mascles s’anaven fent de manera habitual al mateix centre, on acudien els ramaders interessats en la compra d’algun animal.

Aquesta vegada i per les circumstàncies per tots conegudes això no ha estat possible i la Federació ha buscat la manera més enginyosa i fàcil per tots els ramaders per poder adquirir els animals.

La Februpi ha creat un grup de Whatsapp on tots els ramaders interessats s’han pogut inscriure i el dimarts a les 8 del vespre començarà la subhasta.

El funcionament de la subhasta serà: en primer lloc es presentaran els vedells, tota la seva informació genealògica, els resultats obtinguts al centre i el preu de sortida. Tot seguit els ramaders disposaran de 2 minuts de temps per animal per fer les puges i es tancarà la subhasta de l’animal adjudicant-ho a la puja més alta.

Fins avui s’han inscrit 43 ramaders per poder participar a la subhasta.

Organitzen la primera subhasta online de sementals
Comentarios