27.05.2020 |
Viure als Pirineus

Comença la segona edició de la #FiraClicksLa Seu

Ha començat la segona edició de la #FiraClicksLa Seu que omplirà aquesta Setmana Santa la ciutat de figures Playmobil. Del 13 al 20 d’abril la sala Sant Domènec, el centre cívic El passeig i la plaça Patalín acullen diorames, tallers de creativitat, parc d’inflables, jocs educatius i concurs del click amargat. Urgellencs i visitants podran fer la Ruta de clicks gegants pels comerços de la Seu.  

El clicks omplen els carrers de la Seu.
El clicks omplen els carrers de la Seu.
Comença la segona edició de la #FiraClicksLa Seu

Aquest esdeveniment dedicat de la joguina creada per Hans Beck tindrà com a epicentres la sala Sant Domènec, el centre cívic El Passeig i la plaça Patalín, tots tres espais d’entrada gratuïta.

Diorames i horaris 

Enguany l’Exposició de Diorames de gran format està formada per 12 escenes, 3 d’elles amb temàtiques dedicades a la Seu d’Urgell, i una altra dissenyada per un jove urgellenc*, col·leccionista de 7 anys, que exposa per primera vegada un diorama fet amb figures de la seva pròpia col·lecció. 

La relació completa de diorames és la següent: 

A la sala Sant Domènec es podrà gaudir d’un total de 7 diorames: 

-Geishes i Samurais. Natàlia Solé

-El solstici de primavera. Natàlia Solé

-La Seu, esport i natura. Josep Ribas

-Fira de formatges artesans de La Seu. Josep Ribas

-Un dia de mercat a La Seu. Josep Ribas

-Petit click. Ignasi Puig

-Innuit. Ignasi Puig 

Al centre cívic El Passeig, els visitants hi trobaran 5 diorames: 

-El Rey León. Adrià Pérez “El Click Rubio”

-Un dia a la ciutat. Adrià Pérez “El Click Rubio”

-El circ ha arribat!. Sílvia Mesalles

-Llegenda de castells i dracs. Cristian Botija

-Vida al món rural. Cesc Seira* (La Seu d’Urgell) 

Els horaris d’obertura d’aquests dos espais de la #FiraClickLaSeu seran: dissabte 13, diumenge 14, divendres 19 i dissabte 20 d’abril, de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores, mentre que del 15 al 18 d’abril, l’horari d’obertura serà de les 16 a les 20 hores. 

Val a dir que a la plaça Patalín hi haurà instal·lats jocs inflables de temàtica Playmobil per als més petits. 

Concurs del click amagat: 3 personatges de la Seu d’Urgell 

L’exposició dels 12 diorames (7 a Sant Domènec i 5 al centre cívic El Passeig) amaga 3 personatges de la ciutat: el minairó, la jugadora de bàsquet del Cadí La Seu i un armat de la Processó del Divendres Sant de la Seu d’Urgell. 

El concurs consisteix en trobar-los i omplir la butlleta de participació amb les dades personals i posar el número del diorama on s’ha trobat cadascun dels 3 clicks amagats que permetrà entrar en el sorteig de 3 lots de productes de Playmobil per valors de 50€, 30€ i 20€, respectivament. 

La butlleta emplenada caldrà dipositar-la en qualsevol de les urnes que hi haurà a la sala Sant Domènec o al centre cívic El Passeig. 

Col·leccionisme i tallers de creativitat 

La Fira de Col·leccionisme Playmobil serà de nou un altre dels atractius de #FiraClicksLaSeu, amb la participació de 5 expositors que oferiran tot tipus de figures i complements de la prestigiosa marca alemanya, omplint els respectius mostradors de figures customitzades, caixes descatalogades, peces a l’engròs, productes d’importació i les últimes novetats de la factoria Playmobil. 

Els Tallers de Creativitat tornaran a ser un pol d’atracció pels infants que visitin la fira, especialment pel fet que es podran emportar a casa les obres que ells mateixos realitzin. Tots els elements creatius estan il·lustrats amb la iconografia Playmobil, unes làmines que es podran decorar utilitzant diferents tècniques artístiques. 

Ruta de clicks gegants 

Fins el pròxim dia 20 d’abril, dotze establiments del centre de la ciutat i l’oficina de Turisme Seu-Espai Ermengol exhibiran una original col·lecció de figures Playmobil gegants, configurant així una Ruta de clicks Playmobil gegants(160 cm) que dels més petits als més grans podran resseguir pels carrers i les places de la ciutat. 

Els comerços participants són: 

 • Simac
 • Mat Perruquers
 • Llibreria Salvat
 • Kibuc Buchaca
 • Construccions Apulco
 • Transports Regina, SA - Andbus
 • Calçats Sílvia
 • Fina Moda Íntima
 • Floristeria La Serra
 • Piros Seguretat
 • Agrobotiga Porté-Betriu
 • Centre Òptic La Seu
 • Oficina de Turisme Seu-Espai Ermengol 

 

#FiraClicksLaSeu 2019 és una iniciativa de l’Ajuntament de La Seu d’Urgell i l’empresa Smartplay SL, amb la col·laboració de Turisme Seu, l’AEAU, IDAPA, Unió de Botiguers (UBSU) i l’Associació Eutrapelia. 

Comença la segona edició de la #FiraClicksLa Seu
Comentarios