La Seu d'Urgell

Avui formatges de l'Abadessa i cerveses artesanes de la Minera a l’Espai Ermengol

Avui dimecres, dia 27 de març, hi ha una nova sessió del Parlem de Formatge 2019. A les vuit del vespre a l’Espai Ermengol es farà un tast comentat de formatges de la Formatgeria l’Abadessa, acompanyat de cervesa artesana la Minera. I el dissabte 30 de març tindrà lloc una altra visita guiada a la Formatgeria Cal Majuba. Aquesta sortida també s’iniciarà a les a les deu del matí a l’Espai Ermengol, on Pilar Aláez ens explicarà la història del nostre territori a través del formatge.

48076638_1925200970933944_1893041302824550400_o
photo_camera Cerveses i formatges casen a la perfecció. Foto: facebook l'Abadessa.

El Parlem de Formatge 2019 inclou un seguit de visites guiades a formatgeries artesanes del nostre territori, així com tastos guiats i tallers de formatge. El cicle clourà amb un taller de formatge per als més xics que està programat per dissabte 6 d’abril, a les cinc de la tarda, a l’Espai Ermengol.

Per participar a les jornades cal fer inscripció prèvia a [email protected] o trucant al telèfon 973 351 511 (Turisme Seu).