31.03.2020 |
Viure als Pirineus

COLÒNIES DE JOVES INTÈRPRETS FOLK

Arsèguel, un altre estiu, bressol dels joves músics d'arrel

Les Colònies per a Joves Intèrprets Folk van iniciar-se l'any 2002 a Arsèguel, al cor del Baridà.

Joves intèrprets a les Colònies Folk de l'any passat a Arsèguel/colòniesfolk
Joves intèrprets a les Colònies Folk de l'any passat a Arsèguel/colòniesfolk
Arsèguel, un altre estiu, bressol dels joves músics d'arrel

Les Colònies per a Joves Intèrprets Folk, a Arsèguel (Alt Urgell), van iniciar-se l'any 2002, això vol dir que ens trobem en la núm. 18. Cada any escriuen una suite de concert expressament per als joves músics. Una suite basada en temes tradicionals o d'autor però sempre des de la vessant de la música d'arrel. Amb tots els músics es formarà una orquestra conduïda per un director.

Cada any la suite de concert tracta un tema concret (músiques d'Europa, rius del món, éssers fantàstics del Pirineu...) i sobre aquests temes es basen els diferents treballs i activitats de l'estada siguin jocs, el nom de l'orquestra i la mateixa escenografia que els acompanyarà el dia del concert públic.

Arsèguel 2

Un equip format per una vintena de persones són responsables de les diferents tasques de les colònies; professors de les diferents seccions instrumentals, monitors de lleure, coordinació d'escenografia, allotjament i cuina...

PRIMER TORN: 26 de juny - 3 de juliol 2019 

SEGON TORN: 13- 20 juliol 2019

El concert es farà diumenge 28 de juliol durant la cloenda del festival "Trobada d'Acordionistes del Pirineu"A les 18.00 hores.

Comentarios