12.05.2021 |
Viure als Pirineus

La 2a Fira de Productes Ecològics del Pirineu es consolida dins la Fira de Sant Ermengol de la Seu

Espai de demostració, venda i degustacions ubicat al carrer dels Canonges amb prop d’una vintena de parades de productors i restauradors del territori

menjar ecològic.jpg
Poster de la Fira de productes ecològics del Pirineu
La 2a Fira de Productes Ecològics del Pirineu es consolida dins la Fira de Sant Ermengol de la Seu

Per segon any consecutiu, la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell acull la Fira de Productes Ecològics del Pirineu (PEP), ubicada al carrer dels Canonges amb prop d’una vintena de parades que oferiran tastos i demostracions culinàries a càrrec dels propis productors i restauradors del territori. 

Aquesta fira serà presidida per l’estand del Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE), màxima autoritat de control que audita i certifica els productes agroalimentaris ecològics de Catalunya. Aquest estand es trobarà situat al Portal d’Andorra, al cap del carrer dels Canonges, on s’oferirà informació als productors o a qualsevol persona interessa en la producció ecològica. 

A la FIRA PEP els visitants podrà tastar caldos i cremes, verdures i fruites, hamburgueses, botifarres i mandonguilles, pastissos, quiches, talos, vins, sucs cafè, entre d’altres productes alimentaris, tant frec com cuinat per menjat in situ com per emportar. 

Val a dir que es repartiran 2.000 tiquets de degustació gratuïta per a la FIRA PEP entre el públic que compri tiquets de tast de formatges de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu. 

Activitats FIRA PEP 2017 

La FIRA PEP també inclou un seguit d’activitats que s’inicien avui divendres amb la presentació de BIOLORD, una cooperativa de productors de poma ecològica de muntanya. La presentació tindrà lloc a les set de la tarda, a l’Espai Ermengol. 

Tant dissabte com diumenge, la FIRA PEP celebrarà diverses activitats en diferents espais de la Fira de Sant Ermengol com la projecció de vídeos de la campanya ‘Jo, de muntanya’, que promou la cooperativa Poma de Muntanya BIOLORD; tallers sobre aperitius saludables de KM0 i ecològics i d’amanides amb plantes espontànies i vinagretes de fruits silvestres; degustacions de vins ecològics de proximitat, visita guiada sobre la història del nostre territori a través del formatge; i la presentació del projecte de recerca aplicada ‘Del sòl ideal a la densitat nutricional’ del Grup Operatiu BIOVIBRANT.

La 2a Fira de Productes Ecològics del Pirineu es consolida dins la Fira de Sant Ermengol de la Seu
Comentarios