01:19h. Dimecres, 24 Maig de 2017
Ambient preestiuenc!
Un dia de primavera als Pirineus.

Ambient preestiuenc!

Arriba una breu pujada del termòmetre, que ens farà recordar que anem de cara a l’estiu! No tindrem valors molt alts, però si que entre avui i dimecres, tindrem temperatures pròximes als 30ºC a les valls del Prepirineu.

Restes d’inestabilitat
El sol il·lumina les muntanyes dels Pirineus.

Restes d’inestabilitat

Avui i el cap de setmana, vindrà marcat per la presència d’estones de clarianes i per alguns ruixats i tronades, més aviat puntuals i de curta durada, i que es podran presentar durant les pròximes tardes.

Arriben pluges!
Cel ennuvolat al Pirineu

Arriben pluges!

Entre avui i demà, tindrem pluges generalitzades i localment abundants al Pirineu i Prepirineu, situació clàssica de primavera. La resta de la setmana no farà net, i tindrem unes tardes amb presència de ruixats i tronades.

Al maig, cada dia un raig!
Mapa del temps.

Al maig, cada dia un raig!

Doncs sembla que la dita de “al maig cada dia un raig”, aquest inici de mes es complirà, i és que tindrem uns dies amb molta variabilitat meteorològica, situació ben típica d’aquesta època de l’any!

Primavera 100%
La primavera ja treu el nas al Pirineu

Primavera 100%

Arriben una setmana de temps plenament primaveral, temperatures contrastades entre el dia i la nit, cels variables i alguns ruixats de tarda.. Anem al detall de la previsió!