16:47h. Diumenge, 18 Març de 2018
Reptes dexcursionisme per lAlt Urgell
Albert Batalla, el batlle de la Seu i Albert de Gràcia durant la presentació.

Reptes d'excursionisme per l'Alt Urgell

L’Associació Marxa Nòrdica Cadí-Pirineus ha organitzat la nova proposta ‘Explorem l’Alt Urgell. 3 reptes d’excursionisme’ per commemorar el seu cinquè aniversari, adreçada als aficionats a la marxa nòrdica de totes les edats i que els hi agradi caminar per la muntanya.   

PICURT reconeix la trajectòria del dinamitzador cultural Sisco Farràs
El dinamitzador cultural Sisco Farràs duu a terme una tasca cultural extraordinària.
11a edició de PICURT

PICURT reconeix la trajectòria del dinamitzador cultural Sisco Farràs

El documental basc 'Gutik Zura' s'ha endut el premi Gall Fer Pirineu de l'onzena edició de PICURT que ha fet un reconeixement al director català Marc Recha i ha atret 2.500 espectadors. D'altra banda, divendres a la nit es va entregar del Quart Premi Josep Virós al dinamitzador cultural Sisco Farràs​, un historiador capdavanter del projecte 'Botigues-Museu' situades al poble de Salàs de Pallars. Durant anys, Farràs ha recollit un gran nombre d'objectes de la memòria històrica recreant l'ambientació d'aquests espais oberts al públic. 

Gaudí i el Museu del Ciment, un monument històric
Entrada al museu.
La Pobla de Lillet

Gaudí i el Museu del Ciment, un monument històric

Us convidem a visitar un museu excepcional, a tocar de la Pobla de Lillet però pertanyent al municipi de Castellar de n’Hug i on la figura de Gaudí hi és ben present. Es tracta de l’antiga fàbrica de ciment Asland que va funcionar fins el 1975, després de 60 anys d’activitat. Crònica de Núria Boltà.

Entrando en la página solicitadaSaltar publicidad