14:49h. Diumenge, 18 Març de 2018
15 anys d’informació de proximitat
15 anys de VIURE ALS PIRINEUS en portades. Foto: Creativa.cat

15 anys d’informació de proximitat

VIURE ALS PIRINEUS ha crescut i s’ha consolidat com a mitjà d’informació de proximitat i també com a referència comunicativa de la realitat veguerial de l’Alt Pirineu

Amb el Govern legítim de Catalunya
Una imatge dels consellers empresonats
Editorial

Amb el Govern legítim de Catalunya

En motiu dels darrers esdeveniments, des de VIURE ALS PIRINEUS volem subscriure un editorial conjunt que han elaborat els diaris i mitjans digitals d’àmbit nacional, mitjans de proximitat i temàtics i les associacions catalanes de premsa.

Per un futur sense amenaces
Logotip de lAssociació de Mitjans dInformació i Comunicació (AMIC)

Per un futur sense amenaces

No fa gaire temps, estaven en qüestió les llibertats nacionals d'aquest país. Ara, ho estan totes. Els mitjans del nostre col·lectiu han rebut requeriments perquè deixin de publicitar el referèndum. No obstant això, tot i l'amenaça de les institucions, sempre mantindrem el compromís amb els nostres lectors. Us convidem a llegir i compartir aquesta editorial conjunta de l'Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC)

 Llibre del Pirineu, denominació dorigen
El llibre col·lectiu La muntanya escrita.

Llibre del Pirineu, denominació d'origen

Encara que costi de creure, la mitjana anual de publicació de llibres a l'Alt Pirineu i Aran suposa més del 15% de la del conjunt de Catalunya, tot i que a l'Alt Pirineu només hi viu l'1% de la població catalana.

Som Pirineu, som vegueria. Ho sap TV3?
Un dels mapes del temps de TV3.

Som Pirineu, som vegueria. Ho sap TV3?

Els telespectadors pirinencs i els del conjunt del país, poden comprovar cada dia, amb sorpresa i indignació, com l'espai informatiu “El Temps” de la televisió pública de Catalunya, mostra un enorme desconeixement de la realitat territorial de l'Alt Pirineu i dels marcs legals, ordres i disposicions que l'emparen.

Entrando en la página solicitadaSaltar publicidad