00:23h. Diumenge, 20 d'Agost de 2017
El Retaule de Sant Ermengol estrena una nova escena en el seu 60è aniversari
La regidora de Cultura de la Seu, Mireia Font, el president del Retaule, Jesús Galindo i el director de lespectacle, Xavier Piguillem.

El Retaule de Sant Ermengol estrena una nova escena en el seu 60è aniversari

El Retaule de Sant Ermengol tindrà lloc entre els dies 5 i 12 d'agost al claustre de la Catedral de Santa Maria d'Urgell. En motiu dels 60 anys de la primera representació, el Patronat ha considerat que seria bo celebrar-ho incorporant un nou quadre escènic a l'espectacle.

El FeMAP proposa 49 concerts de música antiga per tot el Pirineu
Els representants dels sis municipis de Cerdanya i el director del FeMAP Josep Maria Dutrèn.

El FeMAP proposa 49 concerts de música antiga per tot el Pirineu

El Festival de Música Antiga dels Pirineus, el FeMAP, arrencarà el proper divendres 1 de juliol la setena edició. El certamen que s'ha presentat avui a Puigcerdà, proposa un programa ambiciós que transcorrerà arreu del Pirineu de Catalunya, Andorra i sud de França. El FeMAP ha esdevingut el festival de música antiga de major magnitud de tot Europa.

La vall de Cabó i la llengua catalana
Fotografia de lacte. Foto: Joan Casanova Obiols.

La vall de Cabó i la llengua catalana

El dissabte passat a l’església romànica de Sant Serni de Cabó i dins dels actes de la festa de Sant Isidre se celebraren dos esdeveniments culturals amb dos denominadors comuns;  la vall de Cabó i la llengua catalana.

 Llibre del Pirineu, denominació dorigen
El llibre col·lectiu La muntanya escrita.

Llibre del Pirineu, denominació d'origen

Encara que costi de creure, la mitjana anual de publicació de llibres a l'Alt Pirineu i Aran suposa més del 15% de la del conjunt de Catalunya, tot i que a l'Alt Pirineu només hi viu l'1% de la població catalana.