11:40h. Dijous, 19 d'Abril de 2018

Primavera 100%

Arriben una setmana de temps plenament primaveral, temperatures contrastades entre el dia i la nit, cels variables i alguns ruixats de tarda.. Anem al detall de la previsió!

La primavera ja treu el nas al Pirineu
La primavera ja treu el nas al Pirineu

Dilluns 3: Matí amb domini del sol a gran part del Pirineu i Prepirineu, tret del vessant nord (Vall d’Aran, nord del Pallars i d’Andorra), on la nuvolositat serà més compacte. Durant el migdia i la tarda, creixeran nuvolades que podran arribar a donar algun ruixat, especialment al Ripollès, Cerdanya i Berguedà. Cota de neu 2000m. Al vessant nord del Pirineu la nevada dels últims dies, desapareixerà durant el matí. Vent del nord entre feble i moderat.

Dimarts 4: Temps similar al de dilluns, núvols al vessant nord i domini del sol a la resta de la serralada. A la tarda tornarem a tenir nuvolades amb possibilitat de ruixats especialment al Pirineu oriental, i a diferència de dilluns, a la tarda es reactivaran les nevades al vessant nord, amb una cota de neu de 1700m. Temperatures estables fresques de nit, i agradables de dia. El vent del nord es reforçarà de cara a la tarda i vespre.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres restes de nevades al vessant nord al matí, i fins al cap de setmana domini del sol i temperatures que pujaran i força. El cap de setmana encara el pronòstic és incert!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans