28.05.2018 |
Viure als Pirineus

Arriben pluges!

Entre avui i demà, tindrem pluges generalitzades i localment abundants al Pirineu i Prepirineu, situació clàssica de primavera. La resta de la setmana no farà net, i tindrem unes tardes amb presència de ruixats i tronades.

Cel ennuvolat al Pirineu
Cel ennuvolat al Pirineu

Dimecres 10: Dia variable, amb nuvolositat més compacte al Pirineu occidental, i amb ruixats que poden presentar-se durant qualsevol moment del dia, especialment a la zona citada. A la resta hi haurà més clarianes i risc més baix de pluja. Localment les pluges aniran acompanyades de tempesta. Temperatures màximes més fresques. Neu per sobre dels 2500m.

Dijous 11: Durant la matinada i matí tindrem pluges generalitzades a tot el Pirineu i Prepirineu, menys abundants al nord de la Vall d’Aran i Pallars Sobirà. A la tarda no farà net del tot, i encara tindrem ruixats, més esporàdics, tot i que ja s’obriran clarianes. Cota de neu baixant a 2100m. Ambient més fresc.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i el cap de setmana sembla que tindrem una situació clàssica per l’època de l’any, amb matins de sol i tardes de tempestes. Tot sembla indicar que la setmana vinent, tindrem el primer tast de calor d’estiu!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Comentarios