00:50h. Diumenge, 22 d'Abril de 2018

Ambient preestiuenc!

Arriba una breu pujada del termòmetre, que ens farà recordar que anem de cara a l’estiu! No tindrem valors molt alts, però si que entre avui i dimecres, tindrem temperatures pròximes als 30ºC a les valls del Prepirineu.

Un dia de primavera als Pirineus.
Un dia de primavera als Pirineus.

Dilluns 15: Matí de sol, amb alguns núvols prims i alguna boira als llocs on ahir va ploure. Durant el migdia i la tarda, creixeran algunes nuvolades que podran arribar a donar algun ruixat molt puntual, especialment al Pirineu oriental. Temperatura càlida al migdia.

Dimarts 16: Novament matí de sol, però amb molta més empenta del creixement de les nuvolades, que a la tarda portaran ruixats i tronades, alguna forta, a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Ambient càlid.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres dia força estable i càlid, a l’espera d’una possible línia de fortes tempestes que ens podria afectar durant la tarda de dijous. L’haurem de seguir dia a dia, ja que podria portar problemes amb la crescuda dels rius! Darrera d’aquestes tempestes citades, arribaria ambient novament més fresc.

Bona setmana!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans