28.05.2018 |
Viure als Pirineus

La Seu d’Urgell celebrarà la 16a edició del Mercat Medieval dels Canonges

El cap de setmana del 3 i 4 de juny, al centre històric de la ciutat, a l’eix que formen el carrer dels Canonges, Lluís de Sabater i la plaça dels Oms, i voltants de la catedral.

Poster del Mercat Medieval dels Canonges.
Poster del Mercat Medieval dels Canonges.
La Seu d’Urgell celebrarà la 16a edició del Mercat Medieval dels Canonges

La Seu d’Urgell ja té llest el programa d’activitats de la 16a edició del Mercat Medieval dels Canonges que se celebrarà el cap de setmana del dissabte 3 i diumenge 4 de juny.

Per setzè any consecutiu arriba a la capital de l’Alt Urgell aquest esdeveniment medieval que s’instal·la a l’eix format pel carrer dels Canonges, de Lluís de Sabater i la plaça dels Oms, als voltants de la Catedral de Santa Maria d’Urgell.

laseu2

Aquest mercat, que transporta durant tot un cap de setmana a veïns i visitants a l’edat mitjana, proposa una gran diversitat d’activitats pensades per a tots els públics: tallers i jocs infantils, espectacles de lluites, malabars i foc, cercaviles i música medieval, cetreria, entre d’altres propostes lúdiques.
 
El Mercat Medieval dels Canonges també inclou més d’un centenar de parades d’artesania amb productes com espelmes, perfums, joguines de fusta, enquadernació, malabars, sals i essències, ceràmica, sabons i cosmètica natural, vidre, arcs i fletxes, vímet, esmalts, plantes i herbes medicinals, jocs d’enginy, mel, teteria, embotits i formatges del Pirineu, pa i coques, rebosteria, així com també una haima àrab.

Comentarios