Tremp estudia les intoleràncies alimentàries amb el Toleranyam

Dilluns passat va arrencar aquest programa a les escoles de Tremp.

SAM_1089
photo_camera Una de les aules on es treballa el món alimentari.

L’Ajuntament de Tremp, en col·laboració amb les escoles del municipi, ha iniciat aquest trimestre un projecte formatiu i de sensibilització en relació a les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Aquesta acció es duu a terme amb el suport del projecte Toleràncies, menjant amb il·lusió, que té com a objectiu oferir eines per a les persones que tenen al·lèrgies i intoleràncies i millorar-ne el coneixement de la població en general.

Els alumnes de cicle superior seran els destinataris de la formació i durant el trimestre faran recerca, debatran, crearan receptes i faran treballs de difusió sobre les diferents al·lèrgies alimentàries. El fil conductor de les sessions és el Sr. Crèpitus, un personatge caracteritzat per l’actor trempolí Blai Castell, que guiarà i ajudarà els alumnes en la seva descoberta i aprenentatge, en què el paper de les noves tecnologies i la comunicació en xarxa hi té un paper fonamental.