15:17h. Dijous, 26 d'Abril de 2018

El Consell Comarcal del Pallars Jussà ha presentat un nou audiovisual per a promocionar el turisme

Aquest document, que s’ha projectat a l’Epicentre de Tremp, ha estat produït pel Consell Comarcal amb el vistiplau del sector turístic de la comarca i finançat amb fons FEDER.

Imatge de la presentació del documental
Imatge de la presentació del documental

El president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Constantí Aranda, ha destacat la importància de donar a conèixer els valors patrimonials de la comarca com a motor del turisme familiar i de natura. Alhora que valora aquest tipus de reportatges com a una eina de difusió molt important per arribar al públic.

L’audiovisual, protagonitzat per actors amateurs de la comarca,  pretén ser una eina que ajudi a difondre millor les peculiaritats del territori i doni a conèixer els aspectes diferencials i singulars del Jussà. Una família fictícia protagonitza un viatge pel Pallars que comença a Tren dels Llacs i continua per diferents indrets com el telefèric de la Vall Fosca, les botigues museu de Salàs o els embassaments de Sant Antoni i Terradets, alhora que mostra diferents activitats que es poden dur a terme com activitats aquàtiques, rutes a peu i en bici i posa en valor la gastronomia de la comarca.

Aquesta acció, inclosa dins l’operació “Valorització del Patrimoni Cultural i Natural per a la Dinamització Turística del Pallars Jussà”, està finançada amb fons FEDER, dins el Programa Operatiu d’Inversió en Creixement i Ocupació, que  fomenta el patrimoni natural i cultural dels territoris. 

https://www.youtube.com/watch?v=sHLIXwIaq20

http://www.pallarsjussa.net/