25.05.2018 |
Viure als Pirineus

Una imatge de la Via Làctia guanya el 25è concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró

Entre les 82 que han participat, la fotografia de Rosa Vinyes ha guanyat l’edició d’enguany, centrada en la captura de paisatges nocturns.

Fotografia guanyadora. Autora: Rosa Vinyes.
Fotografia guanyadora. Autora: Rosa Vinyes.
Una imatge de la Via Làctia guanya el 25è concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró

La fotografia ‘Via Làctia i meteorit des de la Devesa’, de Rosa Vinyes, ha guanyat el primer premi del 25è Concurs de fotografia del Parc Natural del Cadí-Moixeró, que enguany ha comptat amb la participació de 34 persones i un total de 82 fotografies.

La temàtica d’aquesta edició ha comportat una dificultat tècnica afegida, en centrar-se en la captura de paisatges nocturns al parc. El jurat, format per quatre persones  vinculades al món de la fotografia i al parc, va atorgar el passat 10 de juliol per unanimitat les set distincions que comprèn aquest concurs:

PREMIS

TÍTOL DE LA FOTOGRAFIA

AUTOR

1r PREMI:

Via Làctia i meteorit des de la Devesa

Rosa Vinyes Andrés

2n PREMI:

Serra d’Ensija

Damià Coll Coll

3r PREMI:

Mar de nubes

Carlos Ramírez Chía

4rt PREMI:

La cara oculta del Pedra

Sergi Boixader

5è PREMI:

Silenci 1

Esteve Vivó Boixader

6è PREMI:

Retratat

Gerard Camps Estrada

MILLOR COL·LECCIÓ

Nit de tempesta al Prat del Cadí

Penyes Altes, Cadí i el Pedraforca

Via làctia sobre el Cadí

Andrés González Viñas

La primera classificada s’ha endut 300 euros de premi, el segon, 200 i, el tercer, 150. El quart ha aconseguit una inscripció gratuïta per a dues persones a una de les activitats del parc durant el 2017 i un lot de material. També un lot han aconseguit el cinquè i sisè classificats. Finalment, el guardonat amb la  millor col·lecció podrà realitzar una sortida guiada amb raquetes de neu amb un acompanyant i s’endurà el lot de material del parc natural.

Exposició de fotografies

Les temàtiques proposades permeten donar a conèixer l’espai des dels vessants natural  i cultural i facilita disposar d’un ampli fons fotogràfic, divers i de bona qualitat. La fotografia esdevé, sens dubte, un al·licient més per visitar l’espai natural protegit.

En el marc del concurs, properament s’organitzarà una exposició de 25 imatges seleccionades pel jurat que es podrà visitar fins al 30 de setembre al centre del parc.

Comentarios