21.05.2018 |
Viure als Pirineus

La Ruta de les Formatgeries visita la Formatgeria Serrat Gros d’Ossera

Aquest diumenge, 28 de juny, es fa la segona RUTA DE LES FORMATGERIES 2015 i es visita la Formatgeria Serrat Gros d’Ossera.

Mercè Lagrava de la Formatgeria Serrat Gros.
Mercè Lagrava de la Formatgeria Serrat Gros.
La Ruta de les Formatgeries visita la Formatgeria Serrat Gros d’Ossera

La Ruta començarà a les 10:00 a l' Espai Ermengol de la Seu d'Urgell on s'explica la "Història del nostre territori a través del formatge" (1a i 2a planta), a continuació es veurà el vídeo de la història de la Cooperativa Cadí (3a planta) i es farà una degustació de productes amb Denominació d'Origen Protegida DOP - Formatge i Mantega de l'Alt Urgell i la Cerdanya (5a planta - mirador).

Un cop acabada la visita a l'Espai Ermengol, cadascun dels participants amb el seu vehicle, es desplaçaran al poble d'Ossera per tal de visitar la Formatgeria SERRAT GROS.

Com que Ossera està al voltant d'una hora en cotxe de la Seu, es dinarà allà dalt (cadascú se'l porta de casa) i per acabar d’aprofitar el dia visitarem la resta d'artesans alimentaris i no alimentaris (Cal Casal - Melmelades, Cal Nogué - Herbes, Nico de Winter, Joan pintor, etc.) que viuen i treballen en aquest poble de l'Alt Urgell.

Per participar en la Ruta de les Formatgeries, que és gratuïta, cal apuntar-se trucant al 973 35 15 11 de Turisme de la Seu o al 973 35 31 12 de Turisme Alt Urgell.

Comentarios