08:37h. Diumenge, 22 d'Abril de 2018

El Parc Natural del Cadí-Moixeró impulsa la descoberta dels productes artesans locals

Un catàleg recull la tasca de 60 productors locals agroalimentaris i d'artesans d'oficis de l'Alt Urgell, el Berguedà i la Cerdanya.

El catàleg d'experiències es va presentar a Bagà.
El catàleg d'experiències es va presentar a Bagà.

La seu del Parc Natural del Cadí-Moixeró a Bagà ha acollit la presentació del primer catàleg d’experiències de descoberta dels productes locals, que recull la tasca de 60 productors locals agroalimentaris i d’artesans d’oficis de l’Alt Urgell, el Berguedà i la Cerdanya.

L’objectiu d’aquest catàleg, elaborat per Patrimoni Actiu i Raiels, formada per membres de l’antic CEDRICAT, amb la col·laboració del Parc, és impulsar la descoberta dels productes locals i de la seva elaboració, tant en la seva vessant de patrimoni cultural immaterial del parc com d’actiu turístic. 

És per aquest motiu que la jornada de presentació del catàleg s’ha adreçat, a més dels artesans, als empresaris i agents turístics de la zona. La jornada ha finalitzat amb la visita a dues de les experiències que es recullen al catàleg, com són Ecoavícola, pollastres ecològics del Cadí-Moixeró, i al Taller-Museu Nan de Gegants.