16:44h. Diumenge, 18 Març de 2018

El Molí del Pau: la qualitat dels que s’estimen la terra

Molí del Pau
Molí del Pau

A la Noguera Alta, terra de cereals i fruiters de secà, i de paisatges nobles, va néixer ja fa 30 anys l’empresa alimentària El Molí del Pau. A partir d’una tradició pagesa, es va iniciar una activitat artesana amb l’objectiu de vendre la producció pròpia inicialment en l’àmbit més local.

Així va ser com aquesta família pagesa de terres de secà van començar a elaborar i vendre el seu oli, 100% natural, exquisit, d’una qualitat excepcional, un oli que té el gust de la terra i que està fet a partir de les olives arbequines de les seves plantacions i d’altres varietats, com el verdiell en un 15% i el sarrut en un 5% que donen el resultat d’un oli verdós, gust afruitat e intens i més dolç al passar el temps.

El Molí del Pau i el Rebost Els Vilars estan units i, precisament, en aquest establiment s’hi poden trobar tots els productes artesans del Molí del Pau, així com diferents productes d’artesans elaborats per pagesos i ramaders de tot Catalunya.

També podreu trobar-los directament al molí o en fires de productes artesanals arreu del Pirineu i Prepirineu. A més, durant tot el mes de desembre també fan lots i cistelles de Nadal per regalar, cistelles artesanals, detalls de festes, etc... Sens dubte, si voleu fer un regal dels que no s’obliden fàcilment podeu regalar una cistella de productes del Molí del Pau, productes de la terra i de primera qualitat.