21.05.2018 |
Viure als Pirineus

Dos joves comparteixen una nova proposta gastronòmica a la Seu d'Urgell

Menjar-gaudir-compartir. Aquest ha estat el lema del Pktus des de fa cinc anys i és el que continuarà sent en la seva nova etapa que tot just comença aquest octubre. Perquè, tal com assenyala el Gerard Arimon, que encapçala el nou projecte, “quan les coses, en aquest cas el menjar, es comparteixen, tenen millor gust i es gaudeixen molt més”.

Els nous responsables del restaurant Pktus.
Els nous responsables del restaurant Pktus.
Dos joves comparteixen una nova proposta gastronòmica a la Seu d'Urgell

Per això, el Gerard i la Maria, que encaren aquest nou repte amb moltes ganes, volen continuar amb la línia de potenciar els productes de proximitat, presents en les seves originals coques de pa de vidre, o en l'àmplia oferta de formatges, però afegint-hi el seu toc i la seva experiència. “Volem completar l'oferta gastronòmica de la Seu i arribar a tot tipus de clients” i per això “obrirem també als migdies oferint diversos plats que els clients podran combinar al seu gust de manera que tindran l'oportunitat de fer-se un menú a mida”. El nou Pktus oferirà la possibilitat de triar entre diversos plats al migdia per fer un àpat equilibrat i saborós sense renunciar a la innovació, perquè “menjar ha de poder ser una experiència plaent, ja sigui un dinar de feina o d'oci”. I a la nit, continuarà oferint la seva carta, amb les coques de pa de vidre com a protagonistes, barrejant les més clàssiques amb d'altres de noves.

“L'oportunitat de seguir amb un negoci en el qual creiem és el que ens ha fet decidir a fer el canvi i traslladar-nos a la Seu”. Aquest és el motiu pel qual el Gerard i la seva família s'han instal·lat a la capital alturgellenca. “Ens agrada la ciutat i l'entorn i creiem en les enormes possibilitats d'aquest territori”. A més, tal com assenyala el Gerard “la nostra proposta completarà l'oferta gastronòmica de la Seu” aportant  més varietat dirigida a consolidar la clientela actual però també a atreure'n de nova.

Comentarios