18:55h. Divendres, 22 Setembre de 2017

Diego Alías, de Ca l'Amador de Josa, millor Cuiner de l'Any

Ha guanyat. El cuiner Diego Alías, de Ca l'Amador de Josa, ha estat considerat el millor Cuiner de l'Any. El premi el va rebre aquest diumenge en el marc del Fòrum Gastronòmic de Girona.

Alías, el primer de lesquerra, en una trobada de @cuinadedebo. Foto:@IgnasiCamps.
Alías, el primer de lesquerra, en una trobada de @cuinadedebo. Foto:@IgnasiCamps.

Diego Alías participava amb un plat aparentment senzill però carregat de sabor i autenticitat, com a ell li agrada la cuina. El plat era una sardina salada, marinada amb mel i mató, una menja que, encara que no ho sembli, "ha estat, tradicionalment, un plat força habitual a les comarques de muntanya".

L'autenticitat de Diego Alías s'ha imposat i ho ha fet coincidint amb l'any del 15è aniversari de Ca l'Amador que celebra amb un menú especial de quinze plats. Us el perdreu?

Més info: www.viurealspirineus.cat/deforquillaiganivet