16:44h. Diumenge, 18 Març de 2018

El centre comercial River organitza la tercera fira de productes portuguesos

Aquest darrer dissabte de setembre, el centre comercial River va donar el tret de sortida a la tercera fira de productes Sabor de Portugal, una campanya de promoció, degustació i comercialització de productes portuguesos que s'allargarà fins el 25 d'octubre.

Aquest dissabte es va celebrar la presentació de la Fira de Productes Sabor de Portugal.
Aquest dissabte es va celebrar la presentació de la Fira de Productes Sabor de Portugal.

Durant les properes setmanes els clients del centre comercial podran descobrir els productes de consum habituals a les llars portugueses a preus molt competitius, productes de primera qualitat però que habitualment són difícils de trobar en els comerços andorrans. D'aquesta promoció en destaquen els productes alimentaris, especialment vins i embotits, encara que la gama de productes que s'ofereix és molt àmplia i inclou ofertes especials per a més de 200 articles de consum.

La presentació de la campanya va comptar amb la presència d'alguns dels principals representants que la comunitat portuguesa té a Andorra i va estar animada per diversos grups de balls tradicionals portuguesos (formats per ciutadans de Portugal que viuen a Andorra) que van fer una esplèndida actuació a les portes del centre comercial River.

La campanya està promoguda, per tercer any consecutiu, pel Grup Mercacenter propietari de nou supermercats a Andorra, HiperPas al Pas de la Casa, River centre comercial i els supermercats ECO a Encamp i Andorra la Vella.