DERBI CATALÀ D'HOQUEI GEL

Cruel desenllaç en un derbi molt igualat que el CG Puigcerdà no va saber rematar

En el derbi català, el FC Barcelona va guanyar al CG Puigcerdà en el darrer segon de la pròrroga després d’anar tot el partit per darrere en el marcador.

Els aficionats van omplir les graderies del Palau de gel de Puigcerdà
photo_camera Els aficionats van omplir les graderies de la Pista de Puigcerdà

El FC Barcelona va guanyar el derbi català en el darrer segon de la pròrroga després d’anar tot el partit per darrere en el marcador. L’equip de la Cerdanya va desplegar un joc vistós i va pagar cars els errors que va cometre. Com era d’esperar la gestió de les superioritats per la part blaugrana i la qualitat dels seus jugadors professionals va acabar de decantar un xoc molt igualat i emocionant que va mantenir en tensió el nombrós públic assistent a la matinal de diumenge.

Davant de la millor entrada de la temporada a la pista cerdana i en un horari molt atípic, degut a les exigències televisives el CG Puigcerdà es va avançar en cada període i va veure com els errors defensius provocaven els empats respectius del FC Barcelona. En el tercer període els locals es van avançar 4 a 2 i mitja part per endavant. Però el jove equip groc i negre no va saber conservar el resultat i en una situació de superioritat visitant va encaixar un gol i pocs minuts després, l’empat. En la pròrroga de 3 contra 3 durant 5 minuts els nois de Barnola van disposar d’una superioritat que no van transformar i quan ja semblava que no hi hauria gols aquest va arribar amb polèmica icorporada quan el marcador ja arribava a 0. El gol va ser concedit pel trio arbitral i el partit va finalitzar amb el 4 a 5 final.

Els golejadors locals van ser: Granell, Boronat, Morer i Paul.

Amb aquest resultat advers el CG Puigcerdà queda matemàticament fora de playoff i disputarà la darrera jornada d’aquí a dos caps de setmana a Donostia el darrer partit de la lliga d’enguany. El Puigcerdà va 5è amb 8 punts i per sobre té al SAD Majadahonda amb 12, el FC Barcelona amb 22 i encara amb opcions d’aconseguir la segona plaça en possessió del CH Jaca amb 27 punts. El CHH Txuri Urdin segueix intractable en la primera posició amb 36 punts.